ePeter Heuvelmans Privacy Beleid

 

Algemeen

Wij zijn dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe gegevens aan onze website Peter Heuvelmans.nl
Dat houdt in dat alle informatie die wij vinden direct toegangkelijk is voor iedereen.

Wat wij belangrijk vinden is de kwaliteit van de aangeboden informatie. We zullen daarom ook alles uiterst nauwkeurig controleren als er iets aan onze website wordt toegevoegd .

We streven ernaar onze diensten zo perfect mogelijk te laten aansluiten op uw specifieke behoeften. Hoe beter wij u kennen, hoe eenvoudiger dit wordt. Daarom vragen wij soms om uw gegevens.

 • WAT  DOET  Peter Heuvelmans Architectuur MET UW GEGEVENS ? 
  Uw gegevens worden op twee manieren gebruikt.

  1. Om de informatie op onze site nog beter op uw specifieke wensen af te stemmen.
  2. Om direct contact met u te zoeken en te onderhouden.
   


Privacy verklaring

Internet maakt heel veel mogelijk. Via internet kun je in contact komen met mensen over de hele wereld, overal diensten en producten bestellen en informatie die naar jouw wensen is samengesteld ontvangen. Ook Peter Heuvelmans Architectuur biedt persoonlijke diensten. Voor die diensten hebben we soms informatie van jou als Peter Heuvelmans.NL gebruiker nodig. De onderstaande regels hebben we voor onszelf opgesteld om je een waarborg te bieden dat wij zorgvuldig met die informatie zullen omgaan. Je kunt ons te allen tijden aan deze regels houden.

 • Als Peter Heuvelmans Architectuur persoonlijke gegevens van jou vastlegt wordt je daarover ge´nformeerd, je hebt altijd de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat jouw gegevens niet worden vastgelegd; dat kan echter betekenen dat je geen gebruik kan maken van sommige Peter Heuvelmans Architectuur diensten.
 • Als er onjuiste gegevens over jou zijn vastgelegd, zal  Peter Heuvelmans Architectuur deze verwijderen. Je kunt jouw schriftelijke verzoek daartoe richten aan Peter Heuvelmans Architectuur
  .
 • De geregistreerde gegevens zijn niet zonder jouw toestemming in te zien door derden en zullen ook niet zonder jouw toestemming overgedragen worden aan derden.  Adverteerders bij Peter Heuvelmans Architectuur of partners van Peter Heuvelmans Architectuur kunnen cookies toepassen om de kwaliteit van hun advertentie campagnes te verbeteren.
 • Het downloaden vanaf deze site is op eigen risico. Schade ontstaan door het gebruiken, downloaden, inbellen en/of installeren kan niet op ons worden verhaald.
 • Peter Heuvelmans Architectuur houdt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina gepubliceerd worden.


Copyright

Om het risico te minimaliseren dat we inbreuk plegen op enig copyright van de door ons opgenomen content/informatie, hebben we een aantal maatregelen genomen. Middels deze pagina willen we onze gebruikers, of een ieder die hier belang aan hecht, hiervan op de hoogte stellen.

 • We hebben voor het plaatsen van een aantal artikelen(publicaties) toestemming gevraagd en gekregen bij de door ons bekende copyrighthouders.
 • Een aanzienlijk aantal artikelen(publicaties) mogen zonder enige voorwaarden op internetsites geplaatst worden, voor een aantal hebben we geen copyright informatie kunnen vinden of kunnen we door algemeen gebruik op het internet deze informatie niet (meer) achterhalen.
 • Sommige publicaties mogen onder speciale voorwaarden worden gebruikt met in achtname van een aantal voorwaarden. Aan deze voorwaarden wordt, voor zover wij dat zelf kunnen beoordelen, door Peter Heuvelmans Architectuur voldaan.
 • Voor een aantal links wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde deep linking techniek. Hierbij linken we naar het internetadres waar de orginele publicatie zich bevindt. We zijn ons bewust van het feit dat deeplinking een onderwerp van discussie is, er is ons echter geen informatie bekend dat dit verboden is. We worden tevens gesterkt in deze opvatting door het feit dat deze techniek door zeer veel andere internetsites wordt toegepast en dat wij steeds ter goeder trouw zijn.
 • De wetgeving rond internet ontwikkelingen en toepassingen is nog volop in beweging, waardoor hetgeen wel/niet is toegestaan niet altijd duidelijk is en er ruimte overblijft voor eigen interpretatie. Het kan dus voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyright houder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dit kan via een reactie in ons Informatie formulier.

 

Indien uw bezwaar redelijk cq begrijpelijk is zal de betreffende link z.s.m. worden verwijderd van www.peterheuvelmans.nl
.
Onze ervaring heeft aangetoond dat deze formule succesvol werkt.

 

Peter Heuvelmans Architectuur