ePeter Heuvelmans Persbericht


Persbericht

In het fraaie voormalige raadhuis van Lage Mierde werkt Heuvelmans Architecten aan de crème de la crème van de architectuur-, interieur- en tuinprojecten.

Fraaie ontwerpen worden er gemaakt voor luxueuze villa’s en kastelen; als nieuwbouw of voor renovaties. Recentelijk werd een romantisch kasteel, met 60 kamers, geheel gerenoveerd en in een waar paleis herschapen. Zowel het exterieur als het interieur en de tuin werden grondig aangepakt.

Afgelopen jaar kwam ook een schitterende villa gereed, waarin een zwembad is gecreëerd dat met recht het mooiste van Europa genoemd mag worden, met sauna’s zoals ze zelden gezien worden. Hier maakten de ontwerpers van Heuvelmans hun betiteling “masters of villa design” waar. Indrukwekkende, maar tevens huiselijke interieurs waarin bijzondere materialen verwerkt worden op een originele wijze, beeldhouwwerken en schilderijen al deze onderdelen zijn tot in detail ontworpen en uitgewerkt. Samen vormen ze een tijdloos ensemble dat voor toekomstige generaties tot de verbeelding zal spreken.

Kenmerk van de architectonische stijl van bureau van Heuvelmans Architecten is de zonnige Mediterrane uitstraling van zijn villa’s, waarmee een trend gezet werd. Maar ook op andere terreinen is dit design bureau actief: in de veertig jaar van zijn bestaan is een flink oeuvre aan meubelontwerpen opgebouwd. En momenteel wordt er weer gewerkt aan een zeer bijzonder project: het interieur van een 55 meter lang superjacht, dat origineel is, chique en breekt met de geijkte tradities in de jachtbouw door oriëntaalse invloeden te verwerken in wanden, vloeren en plafonds en het toepassen van bijzonder meubilair.

Heuvelmans draagt ook zelf zorg voor de uitvoering van de interieurontwerpen, om de unieke kwaliteit van de ontwerpen op deskundige wijze in realisaties om te zetten.

Het bureau bestaat uit een selecte groep van ontwerpers met een passie voor bijzondere architectuur en perfectionisme, die samen haute-couture architectuur creëren. Heuvelmans is daarom voortdurend geïnteresseerd in mensen die met hun die passie delen en het team kunnen versterken op diverse terreinen, van presentatietekenwerk tot calculeren en van het contact met klanten tot ontwerp, dit in binnen- en buitenland.